Arcadia Archief 44 : Duivels van Alexia

Alexia is een jonge ambitieuze exorcist die aan de slag gaat bij het CRPS (het Centrum voor Research naar Paranormaliteit en Satanisme). Wanneer ze ontdekt dat ze een verre afstammelinge is van Sarah Perkins, een heks waarvan de restanten bewaard worden in de gebouwen van het CRPS, gaan de poppen al gauw aan het dansen. Samen met Olof Znd (een necramontoloog), professor Harold Pleston en de gevallen engel Gabriel, neemt ze het in een strijd op leven en dood op tegen duivelse krachten die het op de wereld gemunt hebben.
Het bloed van de engel is het vijfde deel uit de paranormale avonturenreeks DE DUIVELS VAN ALEXIA. De eerste vier delen verschenen reeds eerder bij uitgeverij Dupuis. Met DE DUIVELS VAN ALEXIA zijn striptekenaar Ers en scenarist Dugomier niet aan hun proefstuk toe. In de jaren negentig tekenden ze al present voor de humoristische reeks MURIEL EN SCHROEFJE en enkele jaren geleden werkten ze samen aan HELL SCHOOL, dat eveneens bij Le Lombard verscheen. Recent verscheen er van hun hand nog een album uit hun nieuwe reeks: KINDEREN IN HET VERZET.

Hardcover: € 23.95 - luxe € 46.00


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.