Batman: All star rebirth 2

Dit is geen verhaal over Batman maar over schurken.

Voor sommige schurken is Gotham City te klein. Maar waar ze ook naartoe gaan en wat ze ook van plan zijn, Batman zal ze altijd willen tegenhouden. Wanneer Mr. Freeze een eeuwenoude en dodelijke bacterie ontdekt, is dat het begin van een kettingreactie die Batman op het spoor brengt van niet alleen Victor Fries, maar ook zijn oude vijanden Poison Ivy en Mad Hatter. Van een afgelegen poolbasis in Alaska tot de woestijn in Nevada en de moerassen van het zuiden; Batmans reis brengt hem door heel de Verenigde Staten. En zijn missie? Het voorkomen

van een wereldwijde ramp en het tegenhouden van degenen die daarvoor verantwoordelijk zijn. Alles komt samen in de Amerikaanse hoofdstad, waar Batman en Duke vechten voor het voortbestaan van de mensheid! “All-Star Batman – Uithoeken der aarde” bundelt de volgende vier hoofdstukken van de serie van schrijver Scott Snyder en tekenaars Jock, Tula Lotay en Giuseppe Camuncoli, die de duistere ridder tot het uiterste dwingen in een race tegen de klok.

Hardcover: € 26.50


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.