Bij de marine 1 : Drijvend fort

Als fotografe voor de marine, moet de tweede luitenant Morgane De Seeg verschillende operaties in onstabiele gebieden in beeld brengen. Door haar actieve houding staat ze van nature altijd direct klaar om te helpen. Als getalenteerd fotografe valt het dan ook niet mee om alleen verslag te leggen en enkel als getuige op te treden van de diverse misstanden die ze aanschouwt. Dat leidt tot gevaarlijke situaties als Morgane geen afstand kan houden bij hulp aan de burgerbevolking, evacuatie van Franse staatsburgers of vredeshandhaving in samenwerking met de NAVO of de VN.

In dit eerste deel wordt Morgane op de Charles de Gaulle gestationeerd. deze is ingezet in de Perzische Golf als onderdeel van de operaties tegen de Daesh. Tijdens haar missie zal ze geleidelijk steeds meer achter de schermen van het beroemde vliegdekschip opereren. Maar ook zal ze in een aantal kritieke situaties terechtkomen als de terroristische dreiging toeneemt. Door een toevallige ontmoeting zal ze ook de geesten uit haar verleden onder ogen moeten zien, waarvan ze dacht dat ze die voor altijd begraven had.

Softcover: € 8.95


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.