Blue Note Integraal : De laatste uren van de drooglegging

De drooglegging in de jaren 30. Jack Doyle heeft gezworen om geen voet meer in de ring te zetten en niet meer voor geld vechten.
Alcohol, gangsters, “gangreen” zoals hij het zelf noemt, het is allemaal voorbij! Het verleden blijft echter aan zijn huid plakken.
En voor één gevecht, slechts één, dompelt Jack zich weer onder in de buik van een stad waar hij net zoveel van houdt als hij er een hekel aan heeft. Want New York heeft de onweerstaanbare charme van de”speakeasy feestjes”, waar je kunt toasten tot het ochtendgloren en de mooie vrouwen aan je
voeten liggen. Waar je dronken wordt op het ritme van de jazz melodieën gespeeld door de beste muzikanten van het moment …
uitgegeven in het Frans in 2013-14 getekend door Bourgoin die jammer genoeg na deze reeks stopte met tekenen. Geheel in dezelfde sfeer en lijn vind je tevens de reeks Giant waarvan er binnenkort een nieuw album verschijnt Bootblack .

 

What do you want to do ?

New mail

Hardcover: € 29.95


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.