BLUEBERRY – INTEGRAAL 6

Blueberry is de absolute referentie van de westernstrip. Jean-Michel Charlier en Jean Giraud bedenken de cultheld in 1963 voor het weekblad Pilote. In het begin zetten ze een bonkige soldaat neer die een lookalike is van de Franse filmster Jean-Paul Belmondo. Naarmate de reeks opschiet vervaagt die gelijkenis. Blueberry is een stijfkop: hij is nors, iets te onberekenbaar voor de militaire rechtlijnigheid en heeft lak aan discipline. Zo deinst hij er niet voor terug om af en toe te deserteren om een opdracht tot een goed einde te brengen.

Fans van Blueberry kunnen eindelijk hun stukgelezen softcovers vervangen. Alle albums uit de iconische westernreeks van Giraud en Charlier worden opnieuw uitgebracht en gebundeld in prachtige integralen mét hardcover. Aan de oorspronkelijke inkleuring werd niets veranderd om de sfeer te behouden. Een nieuwe lettering zorgt voor een verbeterde leesbaarheid.

De zesde integrale bevat vier albums: Vogelvrij verklaard, Angel Face, Gebroken neus en De lange mars. Een absolute must voor alle liefhebbers en verzamelaars!

  • Zesde integrale van de iconische westernreeks Blueberry, in een prachtig hardcoverjasje.
  • Met originele inkleuring en nieuwe lettering voor een verbeterde leesbaarheid.
  • Door twee reuzen van de Negende Kunst: Jean Giraud en Jean-Michel Charlier
  • Met als extra een boeiend achtergronddossier over de reeks!

Hardcover: € 29.95


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.