Civil War 3 : Een Marvel evenement

Er is een conflict ontstaan in het Marvel universum, dat dreigt vriend tegen vriend en broer tegen broer op te zetten. Er is maar een hele kleine misstap nodig om de lont in het kruitvat te ontsteken! Terwijl de oorlog zijn eerste slachtoffers maakt, is niemand veilig, want vriendschappen en families beginnen uit elkaar te vallen. Met in de hoofdrol SpiderMan, de nieuwe Avengers, de Fantastic Four, de X-Men en met heel wat andere helden uit het Marvel universum!

Na de dood van honderden onschuldige burgers die gevangen zaten in een gevecht tussen de New Warriors en Nitro, stelt de regering de Super Human Registration Act in werking die de allereerste superhelden-burgeroorlog ontketent! Iedere held die zich achter Iron Mans pre registratie of juist achter de oppositie van Captain America schaart, zorgt voor een grotere kloof. Zo worden vrienden gezworen vijanden!

De verhoudingen in de wereld zijn aan het veranderen. Nu is het aan jou om te beslissen: aan welke kant sta jij?Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.