De gestolen Triskel

Prado studeerde vier jaar architectuur, schreef korte verhalen en wijdt zich aan het schilderen voordat hij zijn fantastische talent aan het werk zet in strips.

In de loop van de jaren heeft Prado vele prijzen in de wacht gesleept. Onder meer in Frankrijk voor zijn album Trait de craie (Trazo de Tiza). Andere albums zijn: ‘Kronieken van de onlogica’ (4 delen Arboris), ‘Krijtlijn’, ‘Ardalen’ en ‘Peter en de wolf’

Als kan het gezien worden als een Polanski-film, is het ook de gelegenheid voor Prado, om, achter de codes van het genre, zich vragen te stellen over de relatie tussen mens en natuur en het fragiele evenwicht hierbij.

Een jonge student krijgt een fantastisch dagboek in handen. De schrijver ervan heeft na jarenlang onderzoek ontdekt dat er een oude orde van engelen en demonen herrezen is. De student begint een speurtocht via universiteitsbibliotheken, achterkamertjes, antiekwinkels en slaperige oude villa’s…… In Het verbond van de lethargie overpeinst Prado het fragiele evenwicht tussen mens en natuur. Hij construeert een barok verhaal over een krachtige talisman, ontwakende wezens uit een oude cultuur en hun niet aflatende strijd tussen goed en kwaad.

 

Hardcover: € 24.99


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.