De Knuffel

Romy is lerares. Benjamin is een jonge beeldhouwer die zijn eerste tentoonstelling voorbereidt. Tijdens een weekend in Cadaqués vindt het ondenkbare plaats.

De Knuffel is het verhaal van een op foto vastgelegde vreemdeling op een strand. Het is een verhaal over afscheid nemen. Het is het verhaal van mensen die elkaar vluchtig aanraken. En over bepaalde emoties. Mooie emoties. En emoties waarover men wil zwijgen.

Gemaakt door twee striptalenten is De Knuffel een grafische schok die hartverwarmend is. Een zeldzaam en ambitieus boek dat lang nazindert.

Tekenaar Laurent Bonneau en scenarist Jim (Een Nacht in Rome) sloegen de handen in elkaar voor dit 320 pagina’s dik album. Het pakkend drama voert een beeldhouwer op wiens vrouw na een auto-ongeluk in een coma is beland. Terwijl hij worstelt met die situatie en een mogelijk naderend einde, gaat hij op zoek naar een vrouw die hij toevallig op een strand heeft gefotografeerd op de vakantie die hij met zijn vrouw doorbracht net voor het ongeluk.

“Romy is lerares. Benjamin is een jonge beeldhouwer die zijn eerste tentoonstelling voorbereidt. Tijdens een weekend in Cadaqués vindt het ondenkbare plaats. De Knuffel is het verhaal van een op foto vastgelegde vreemdeling op een strand. Het is een verhaal over afscheid nemen. Het is het verhaal van mensen die elkaar vluchtig aanraken. En over bepaalde emoties. Mooie emoties. En emoties waarover men wil zwijgen.”

 

Hardcover: € 34.95


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.