De Koerier van Casablanca 2: Asmaa

SLOT VAN DIT TWEELUIK

Alles is slecht in de trans-luchtpost. Wie heeft de vliegtuigen van concurrent Latécoère gesaboteerd? Wat is er geworden van Hercule, de Belgische piloot van het team, die op mysterieuze wijze tijdens de nacht is verdwenen?
Marokkaanse politie verdenkt Adrien Delamare, die is gearresteerd voor moord. Hij werd snel vrijgelaten, maar nog steeds moeite hebbend de gruwelen van de oorlog te vergeten, werd hij dronken dood op de bodem van zijn bed gevonden.
De mail wacht niet: Christina de Galardon, de vrouw van de baas, die het uniform van Adrien aantrekt, zal in haar plaats opstijgen, samen met de Duitse piloot. Wanneer Adrien weer bij bewustzijn komt, is het om de onverklaarbare verdwijning van Christina en haar Bréguet te leren!
Hij zal ze gaan zoeken. De woestijn is vijandig, de plunderaars zonder geloof of wet. De dood zweeft, zoals gieren, in de lucht van Al Maghrib waar leugens alleen worden verlicht door een straal van maan.

What do you want to do ?

New mail

Softcover: € 9.95

Hardcover: € 19.95


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.