De Rode Ridder: De Biddeloo-jaren – Sword and Sorcery integraal 7

Met deze integrale in de cyclus Sword and Sorcery zijn de eerste tachtig verhalen van De Rode Ridder in een integraal jasje heruitgegeven met dossiers. Volgend jaar zullen opnieuw vier integrales verschijnen met een cyclus waarin opmerkelijk veel monsters en aliens opduiken. Die cyclus zal de oorspronkelijke delen 81 tot 130 bevatten, dus tot net voor de Horst-albums. Deze cyclus zal ook zeven integrales omvatten met telkens zes of zeven verhalen in 2022 en 2023. Omdat die nog steeds vallen onder de Karel Biddeloo-jaren gaat de nummering verder van deel 8 tot 16. Verder in de toekomst liggen nog twee cyclussen tijdens de Biddeloo-jaren voordat de jaren van Claus worden aangesneden.

Het dossier in deze zevende integrale vertelt een hoop over Biddeloos achtergrond als cowboy in het westerndorpje El Paso. Hij tekende zichzelf ook als Kilyon in het gebundelde verhaal De Vete. Bovendien bevat deze integrale een komisch, kort verhaal van 2,5 pagina’s uit 1977 dat toen in Ciso Stripgids verscheen.

Hardcover: € 34.99


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.