De Vier van Baker Street 7 : De zaak Moran

De laatste confrontatie nadert …

1894. Na drie jaar geheime oorlog tegen de voormalige partners van Moriarty, is het tijd voor Sherlock Holmes om uit de schaduw te komen en Baker Street te vinden … Maar daarvoor moet hij de laatste en gevaarlijkste luitenants schaakmat zetten van wijlen professor: kolonel Moran, sluipschutter en moordenaar met stalen zenuwen. De jacht wordt gelanceerd – maar wie is de jager en wie is het spel? Terwijl Holmes zijn pionnen vooruitschiet, laat Moran zijn honden los: een stel huurmoordenaars, geleid door de sinistere Deadeye … en het is op de sluipschutters van Baker Street dat de dodelijke val weer zal sluiten! Trouwe assistenten en clandestiene metgezellen van de geweldige detective, Billy, Charlie en Black Tom (om nog maar te zwijgen van de kat Watson!) Zullen zich in de frontlinie van dit moorddadige eindspel bevinden. Voor de vier van Baker Street zal de laatste opname een kwestie van leven en dood zijn …

Zowel voor de kwaliteit van zijn intriges als voor de virtuositeit van de lijn van David Etien, is Baker Street’s Quatre Quatre een nietje van moderne strips geworden. Met dit deel 7 besluiten de auteurs hun “trilogie” gewijd aan de botsing tussen Sherlock Holmes en kolonel Moran.

What do you want to do ?

New mail

Hardcover: € 19.95


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.