De zusjes Duizendblad 1 : De Droom van Sarah

Een Familiaal Mysterie!

Maak kennis met Sarah, Cassiopée en Lucille ofwel de drie zusjes Vergeetmeniet.
Een echte nieuwe strip reeks voor de hele familie. Scenarist is Di Gregorio en tekenaar Barbucci ( bij ons vooral gekend van Sky Doll en Ekhö ) samen hadden ze reeds samengewerkt in de serie Monster Allergie waarbij bij ons maar één album vertaald werd door uitgeverij Fontein.
Sarah : Droomt steeds over “het bos van de kwallen”
Cassiopée : Beschikt over een bijzonder hoge gevoeligheid
Lucille : Heeft een bijzondere relatie met dieren
Alle drie gaan ze op zoek naar het geheim dat hun moeder voor hen verborgen houdt. Met deze strip willen de auteurs de lezers ( vooral kinderen dan) aanzetten tot het bevragen van de familiegeheimen of vragen te stellen wie wat is en doet binnen de familie. Het schept een hechtere band met de familieleden om te weten waar we vandaan komen en stelt ook ons in staat om beter de maatschappij te begrijpen.
Waarom de auteurs voor “kwallen” kiezen is vooral omdat ze zeer feeëriek zijn. Eerst wou Barbucci “spookjes” tekenen maar dit werd toch weerhouden. Het grafische werk van Barbucci heeft duidelijk een “manga” invloed maar dat deed hij bewust om zich te richten naar een jonger publiek dat hij hoopt te bereiken op die manier.
Enkel wanneer de Zusjes Vergeetmeniet ruzie maken verandert de tekenstijl naar de klassieke vorm.
Een reeks om naar uit te kijken.

What do you want to do ?

New mail

Softcover: € 8.50


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.