Dune, Huis Atreides 1

Bij Silvester verschijnt al de officiële verstripping van de beroemde en onlangs weer verfilmde sf-roman van Frank Herbert. Huis Atreides is de niet minder officiële prequel op dat verhaal, eveneens te verschijnen in drie delen. Dit album verschijnt als hardcover met stofomslag en bij de eerste uitzet een A3-kunstdruk. Er is ook een gelimiteerde collector’s edition van 100 exemplaren met een andere coverillustratie, linnen rug, display en ex libris.

“Welkom in de verre toekomst op de woestijnplaneet Arrakis, waar Pardot Kynes op zoek is naar de geheimen van deze wereld. Terwijl Kynes op zoek gaat wordt er een coup voorbereid door de zoon van Keizer Elrood, tracht een acht jaar oude Duncan Idaho aan zijn wrede slavenmeesters te ontsnappen en begint een jonge man met de naam Leto Atreides aan een noodlottige reis. Deze onwaarschijnlijke bondgenoten zullen elkaar ontmoeten als verstotelingen en zullen ontdekken dat het lot hen heeft aangewezen om de geschiedenis naar hun hand te zetten.”

Hardcover: € 49.95 Collector Edition


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.