Dune, Huis Atreides 2

Bij Silvester verschijnt al de officiële verstripping van de beroemde en onlangs weer verfilmde sf-roman van Frank HerbertHuis Atreides is de niet minder officiële prequel op dat verhaal, eveneens te verschijnen in drie delen. Dit album verschijnt als hardcover met stofomslag en bij de eerste uitzet een A3-kunstdruk. Er is ook een gelimiteerde collector’s edition van 100 exemplaren met een andere coverillustratie, linnen rug, display en ex libris.

“Leto Atreides brengt nieuws over de opstand die broeit op Ix, maar de leiders van de stad maken een keuze die iedereen in gevaar zou kunnen brengen. En dan plant Kroonprins Shaddam ook nog om de stad over te nemen.Inmiddels begint Pardot Kynes zijn paradijselijke visie uit te dragen voor de terraforming van de woestijnplaneet Dune om er een oase van te maken terwijl de Fremen verdachtmakingen beginnen te verspreiden aangaande zijn motieven… En over of hij zijn ideeën zelfs nog maar kan waarmaken.”

Hardcover: € 49.95 Collector Edition


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.