Emma & Charlotte 5 : Een te korte zomer

voor wie de reeksen Dance Academy en Sisters ontgroeid is!
Pubertijd is hier het thema !

Ben is verliefd op Charlotte, maar zij doet er alles aan om dat voor haar vriendinnen verborgen te houden… zonder succes! Hun reactie is duidelijk: ze zijn kwaad, zo kwaad zelfs dat de vriendschap tussen Emma en Charlotte bekoelt. Ze kan dus alleen op zichzelf rekenen om die ene move onder de knie te krijgen die maar blijft mislukken… en die ze toch moet uitvoeren bij het examen.

Emma neemt ondertussen deel aan HHI Frankrijk, een hiphopkampioenschap. Ze springt in voor een geblesseerd lid van het team. Haar eigen dansgroep neemt niet deel, dus waarom niet? Emma is bang voor de reactie van haar vrienden en weet niet hoe ze hun het nieuws moet vertellen. En het wordt nog ingewikkelder wanneer Jake aankondigt dat Delphine weer bij de groep komt en dat hij hun meteen ook heeft ingeschreven voor datzelfde kampioenschap…

Ballet versus hiphop: Emma en Charlotte is meer dan een hippe dansreeks. Het is ook een rake observatie van de relaties binnen een modern gezin en de ontluikende gevoelens van een pubermeisje. Voor de fans die Sisters en Dance Academy ontgroeid zijn.

 

What do you want to do ?

New mail

Softcover: € 5.0


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.