Guus Slim compleet 5

Maurice Tillieux wordt beschouwd als een van de belangrijkste naoorlogse stripauteurs van Europa. Nadat eerder in het Franse taalgebied al tientallen nieuwe uitgaven met en over zijn werk zijn verschenen, krijgt nu ook in het Nederlands het beste werk van Tillieux een heruitgave die het verdient. De complete Guus Slim bestaat uit 6 delen; de verhalen worden afgedrukt op getint papier dat het beste past bij de gerestaureerde kleuren van de strips en ook worden chronologisch alle korte verhalen, tekstverhalen en illustraties opgenomen, die deels nog nooit eerder in een album waren verschenen.

In die vijfde deel zijn, naast een dossier over Maurice Tillieux en Gos, die het tekenwerk van Tillieux over zal gaan nemen, de langere verhalen De windmaker, De springbeesten en 18-karaats werk opgenomen, plus de kortere verhalen Vrolijk hahaha, Het spookhuis, Beeldjes, Het lichtpunt en De man met de witte trui. Ook in deze bundeling opgenomen zijn drie door Maurice Tillieux geschreven en geïllustreerde tekstverhalen.

Hardcover: € 27.95 - luxe €59.95


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.