Heksenkind 1

Stedho’s door Maxe L’Hermenier geschreven tweeluik Heksenkind komt in Daedalus‘ jeugdfonds Diedeldus terecht. Daarin verscheen ook al Stedho’s Oceaankind. Deel 1 van het tweeuik is een bewerking van de roman door de Franse schrijver Pierre Bottero (1964-2009). Het album verscheen in 2019 in het Frans. In 2022 kwam een tweede album uit met een verhaal dat Maxe L’Hermenier zelf bedacht en met dezelfde figuren uit de roman.

“Jan is de enige van zijn familie die niet kan toveren, want magie gaat over van moeder op dochter! Zijn moeder, zijn zes tantes, zijn grootmoeder en zelfs zijn zusje, Lisa, hebben uitzonderlijke krachten. Maar wanneer een magiedrinker hen een voor een uitschakelt, vraagt Jan zijn vader — die hij niet kent — om hulp. Gaan zij, een stel magieloze mensen, de gevaarlijke magiedrinker kleinkrijgen… en zorgen voor een gelukkig einde voor de hele familie?”

Softcover: € 9.95


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.