Hilda 6 : En de Bergkoning

Hilda bevindt zich in een ongemakkelijke positie: ze wordt wakker in een trollenlichaam, gedwongen om ’s nachts te leven, in het hart van de bergen met uitzicht op Trollbourg. Het is een aardige trollenmoeder die haar dochter naar Hilda’s lichaam stuurde, zodat ze een beter leven in mensen kon hebben. Behalve dat onze blauwharige heldin het zo niet hoort en een oplossing wil vinden om haar oorspronkelijk lichaam terug te vinden. Maar tijdens de beproevingen zal ze de realiteit van het leven en het verleden van de trollengemeenschap realiseren.

Schitterende afwerking voor de Hilda – serie, die ons van start tot finish verbaasde. Alle ingrediënten zijn aanwezig: avontuur, spanning, een positieve uitkomst maar nooit leuk, een ecologische speech niet dom, en vooral een wereld en complexe en diepe karakters.

Van een eenvoudige plot en klassieke folklore heeft Luke Pearson een fascinerend en koppig stripboek voor kinderen ontwikkeld.

 

What do you want to do ?

New mail

Hardcover: € 16.90


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.