In de Buik van de Draak 1: Udo

Christophe Swal heeft nog niet veel gepubliceerd als striptekenaar, als illustrator daarentegen is hij erg actief voor allerlei bordspelen en een paar kinderboeken. De nieuwe draken fantasyreeks In de Buik van de Draak, geschreven door Mathieu Gabella (De Beul, De Eenhoorn) is zijn debuut in het Nederlands.

“Draken bewaken schatten, dat is bekend. Maar er is nog iets bijzonders aan de hand met die beesten: tijdens de rui veranderen de schubben van de legendarische reptielen in goud. Door dit wonder, waarvan de oorsprong onduidelijk is, besluit een atypisch drietal de handen in elkaar te slaan: Phylogenos van Esquamate, zoon van verdwenen dracologen, Wei, een Chinees piraat die draken kan temmen, en Udo Von Winkelried, nakomeling van een geslacht drakenjagers dat teruggaat op Siegfried. Die drie mannen besluiten de reusachtigste draak te doden die ooit op aarde heeft rondgelopen. Maar om zo’n enorm beest af te maken en de schat in handen te krijgen die zijn lijf vormt, is er maar een oplossing: het doden… van binnenuit. Ze moeten gaan waar nog niemand zich ooit heeft gewaagd: in de buik van de draak.”

Softcover: € 9.95

Hardcover: € 21.95


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.