Jeremiah 37 : Het beest

Hermann gebruikt voor deze strip een nieuwe inkt pen… zie video
Wanneer Jeremia en Kurdy aankomen in een verloren dorp omringd door weiden waar schapen grazen, willen ze alleen een drankje en zo mogelijk een beetje poker in de eerste drink bar.
Maar de agrarische gebieden van het gebied zijn niets meer dan een immens moeras dat braak wordt gelaten en nauwelijks wordt bewaakt door herders. Wilde en woeste beesten verwoesten de kuddes en vallen al geruime tijd mensen aan.
Virna, een jonge herderin die het koud lijkt te hebben met de wet, neemt Jeremiah en zijn vriend mee naar de familieboerderij. Terwijl de twee mannen dachten daar maar één nacht te blijven, begonnen ze aan een volledige territoriale oorlog. Een deel van de bevolking besluit hun land te verkopen aan een rijke lokale bevolking, terwijl sommige boeren hun kuddes willen blijven begrazen. Maar wolven laten hen weinig keus. Zodra de mist is gevallen, is het een titanisch beest dat de schapen en hun beschermers decimeert.
Voor de mooie ogen van Virna zal Jeremiah partij kiezen en vechten om een ​​gevecht te winnen in een oorlog die al verloren lijkt.

Softcover: € 7.95

Hardcover: € 15.95 - Luxe € 79.00


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.