Keizerin Charlotte 1 : De prinses van de aartshertog

Charlotte van België, de dochter van koning Leopold, wordt uitgehuwelijkt aan aartshertog Maximiliaan van Oostenrijk, de jongste broer van keizer Franz Jozef. Ondanks de pracht en praal wordt het al snel duidelijk dat het geen gelukkig huwelijk wordt. Het jonge koppel wordt het slachtoffer van de rivaliteit tussen de vreselijke Habsburgers en de uitgekookte keizer Napoleon III. Bovendien toont Maximiliaan zich niet opgewassen tegen de omstandigheden. Op zowat alle fronten schiet hij tekort. Door haar vijanden recht in de ogen te kijken kan Charlotte zich losrukken van het levenslot dat voor haar is uitgetekend …

Nieuwe reeks rond Charlotte van België, de dochter van Leopold I, ook bekend als de “keizerin van Mexico”. Van sprookjesprinses tot psychologisch wrak: het tragische leven van een veelgeplaagde vrouw. Door een absoluut topduo van de hedendaagse strip: Matthieu Bonhomme (Esteban, Texas Cowboys, De Moordenaar van Lucky Luke, …) en Fabien Nury (W.E.S.T., Tyler Cross, Katanga, …).

Hardcover: € 17.95


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.