Minimensjes Integraal 10

Twintigduizend Mijl onder de Aarde, Van Harte, Mama!, Duels en Bil van Klei & Zn. oftewel de reguliere delen 33 tot 36.
Van Twintigduizend Mijl onder de Aarde staan ook de twee indertijd exclusief voor het weekblad Robbedoes gemaakte pagina’s erin. Deze pagina’s werden daarna nooit in album uitgegeven.
In het dossier wordt uitgeweid over onder meer een gekke periode bij het weekblad Spirou (in de Nederlandstalige variant was daar veel minder van te merken) waarbij toenmalig hoofdredacteur Thierry Tinlot zijn lezers extra wou entertainen en waaraan een kransje tekenaars graag meewerkte, een paar keer ook Seron. Verder meer info over Serons activiteiten in die periode (bijvoorbeeld de lancering van het erotische De Minivrouwtjes), coverstudies, reproducties van ex librissen en achtergrond weetjes bij elk van de gebundelde verhalen.
Deel 10 bundelt de periode 1996 tot 1999. Daarna komen nog twee integralen uit. De laatste moet nog in het Frans verschijnen. Drie verhalen in die laatste integraal zijn nooit in het Nederlands verschenen (illegale uitgaven negeren we compleet) omdat de reeks in vertaling werd stopgezet bij Dupuis. Uiteraard zullen die verhalen vertaald worden voor de integrale reeks van Saga Uitgaven.

What do you want to do ?

New mail

Hardcover: € 34.95


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.