Natasja Integraal 2 : LUXE

De dynamische en ondernemende Natasja is een vat vol tegenstrijdigheden … én verrassingen voor haar entourage. In deze twee integrale bundeling van haar avonturen wordt ze gedwongen om een vlucht om te leiden door snoodaards die een miniatuur bom in haar lichaam hebben gestopt. Vervolgens wordt ze uit staatsbelang opgevorderd als gezelschapsdame van een Afrikaanse vorst die omringd wordt door louche raadgevers. En ze springt tenslotte in het heldere water voor de kust van Turkije om het graf van apostel Mathias terug te vinden. Keer op keer weet de sexy luchtstewardess zich te redden ook krijgt ze het daarbij soms kwaad. Op die momenten is ze een vrouw zoals alle anderen, met haar zwakheden en emoties. Want ook al toont ze zich vaak als een onverschrokken heldin, Natasja blijft in de eerste plaats een diepmenselijke personage.

Deze integrale (deel 4, 5 en 6) telt de verhalen Een troon uit de lucht, Kaapvlucht, De dertiende apostel, Vlucht voor vingervlugge en enkele andere afgeronde verhalen. De heldin die de stripwereld eind jaren zestig op zijn kop zette. Met een achtergronddossier waarin Walthéry de ontstaansgeschiedenis uit de doeken doet.

Hardcover: Luxe - 75€


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.