Natasja – Rubine Hommage Collateral

ENKEL IN HET FRANS!!

Het is een boek vol paginagrote prenten met Walthéry’s medeweten én goedkeuring door de tekenaars Dragan de Lazare en Bruno Gilson. Beide tekenaars plaatsen Walthéry’s heldinnen Natasja en/of Rubine telkens in een ander decor, wat weer een vette knipoog naar een andere stripreeks inhoudt.
Het album is uitgegeven door Bardaf Editions, genoemd naar de luchtvaartmaatschappij voor wie Natasja als luchtstewardess werkt. De Franse titels zijn behouden, ook op de cover. Twee interviews (samen zes pagina’s), het ene met Dragan de Lazare en Bruno Gilson, het andere met Walthéry, zijn echter netjes vertaald. In zijn interview geeft Walthéry te kennen dat hij Rubine weer heeft opgepikt, samen met tekenaar Bruno Di Sano en scenarist Mythic, waar het team was gestopt. Hij weet alleen nog niet bij welke uitgeverij en wanneer het verhaal zal gepubliceerd worden. Hij ziet in de Lazare en Gilson trouwens potentiële opvolgers: “Het zijn twee goede tekenaars. En we zijn goed bevriend. Maar ze moeten vooral hun eigen ding doen.”(ssz)

What do you want to do ?

New mail

Hardcover: € 20.00


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.