Noortje 31 : In de knoop

De serie loopt al zo’n 20 jaar in het meidenblad Tina en is een beetje braaf realistisch getekend; toch heel herkenbaar voor tienermeisjes van nu…

Stripreeks over een pubermeisje, die met haar paps en mams en broertje, regelmatig – zoals het hoort op die leeftijd – in de clinch ligt. Naast bezigheden zoals schoolagenda’s kiezen, kleren passen, je dagboek op slot houden, disco’s en timmervrouw spelen, blijven de jongens toch haar grootste hobby. Correspondentievriendjes hou je er bijvoorbeeld op na, omdat je verliefd bent op die ‘spetter’ van een postbode, die dan dagelijks aan de deur komt.

Ook in album 30 blundert Noortje vrolijk door het leven. Alles loopt in de soep: van schoolfeest tot Koningsdag. Naast éénpagina-strips staan er in dit album ook twee langere verhalen: ‘Herderin’ en ‘De prinses en de varkenshoeder’. Noortje is sinds 1975 nog steeds een vaste deelneemster in Tina weekblad. Een vrolijke no-nonsens-meisjesstrip.

What do you want to do ?

New mail

Softcover: € 6.95


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.