Patriarchaat 1: De Straf

Start van de post-apocalyptische western in drie delen. Tekenares Belén Ortega kennen we nog van de trilogie Millennium Saga op scenario van Sylvain Runberg die daarmee een nieuw verhaal naar de boekenreeks van Stieg Larsson mocht schrijven. Samen met Anna Saveg schrijft hij Patriarchaat.

“Europa, 2077, vijftig jaar na het eerste nucleaire wereldconflict. Een wereld in puin zag de komst van een nieuw autoritair regime: Het Protectoraat, een masculiene dictatuur die de natuurlijke superioriteit van mannen over vrouwen bevestigde. Maar vanuit een oud pretpark dat in een fort is veranderd, vecht de clan van Valkyries tegen onderdrukking en biedt een oase van rust en verzet aan degenen die zich bij hen aansluiten. Sigrid en Kahina hebben twee verschillende visies op deze wereld. Dat zal tot een conflict zal leiden waarbij de toekomst van deze vrije vrouwen op het spel staat.”

Softcover: € 10.95


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.