Ring Circus

Tussen 1998 en 2004 maakte het duo Cyril Pedrosa (Drie Schimmen, De Gouden Eeuw, Portugal, Vier Jaargetijden) en David Chauvel (Arthur, Robilar, Wollodrïn) de vierdelige reeks Ring Circus. Het was hun eerste samenwerking. Later volgde nog het jeugdalbum De Spookbrigade van hun hand. Silvester maakt de verstandige keuze om de hele reeks als een integrale editie uit te geven. Liefhebbers hebben de keuze tussen de gewone editie van 192 pagina’s met stofomslag en A3-kunstdruk bij de eerste uitzet of de collector’s edition met linnen rug, een andere covertekening, ex libris en 8 extra pagina’s met schetsen en illustraties op 100 exemplaren.

“Voor zijn hulp bij het tegenhouden van een vluchtende kameel wint Jerold, een voormalige verkoper van redingotes, twee kaartjes voor het Ring Circus. Eén blik op Blanche, de formidabele ruiter en vedette van het circus, en zijn hart staat in vuur en vlam. Wanneer hij verneemt dat het circus dankzij het gulle aanbod van een mysterieuze man in het wit binnenkort vertrekt naar Ruskovie, sluipen een hopeloos verliefde Jerold en zijn vriend Anthonin ongezien een trailer binnen…”

Hardcover: € 49.95 Luxe Editie - € 99.95 Collector Edition


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.