Skydoll Spaceship Collection


Kort verhalen in de wereld van sky doll
Wat is het ware gelaat van de ziel? De planeet Papathea heeft er twee: pausin Ludovica en Agape. De eerste is lichamelijk, spectaculair, bloederig. De tweede spiritueel, maagdelijk, etherisch en onbereikbaar. In werkelijkheid verbergt Ludovica onder haar woede een heftig verlangen zich te doen gelden, een kwellende dorst naar liefde.

Achter de onverstoorbare stilte van Agape, daarentegen, gaat een complexe en verontrustende psyché schuil. Zij draagt een geheim met zich mee dat de loop van de geschiedenis van het melkwegstelsel gaat bepalen.

Ze werden de twee zussen genoemd, toen ze indertijd samen over de planeet heersten. Ze waren uit duizenden kandidaten gekozen tijdens een wereldwijde wedstrijd, om de complexiteit en de contradicties van de religie een gezicht te geven. Sky Doll Collection 2 – Lacrima Christi bundelt zes fragmenten uit het leven van Agape en Ludovica. Zes verhalen die soms grappig zijn, vaak dramatisch, en altijd sensueel en opwindend.

 

 
What do you want to do ?

New mail

Hardcover: € 19.95


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.