Star Wars 2/2 Tussen de Sterren

Luke Skywalker is eindelijk alleen met prinses Leia. Dat wilde hij al een hele tijd. Alleen jammer dat het dan net gebeurt als ze stranden op een woestijn eiland! Gelukkig weet Han hen wel te vinden. Ondertussen bundelen Sana en Lando hun krachten op Coruscant omdat er dringend een heleboel kredieten te betalen zijn. Daarom gaan Han en Chewie ook weer smokkelen … maar voor een Hutt?

De Alliantie blijft zoeken naar een nieuwe geheime basis. Han kent als smokkelaar talloze plekken die het Keizerrijk niet kent. Hij helpt Leia om een schuilplaats uit te zoeken die hij alleen aan Han bekend is. Bij aankomst vinden ze echter een groep moordenaars die hem dood willen hebben! De archeoloog Chelli Aphra heeft kort samengewerkt met Luke Skywalker en zijn vrienden om een artefact te reactiveren. Deze poging leidt ertoe dat ze alleen maar kunnen ontsnappen door Lukes gebruik van de Force, besluiten ze dat ze beiden hun eigen weg moeten gaan … In bezit van het recent geactiveerde Rur kristal, is het tijd om te doen waar Aphra het beste in is: rijk worden, of sterven bij de poging …

Softcover: € 8.95


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.