Star Wars – De ontsnapping – Deel 2

“De ontsnapping” begint! Na de ramp van “Vervlogen hoop” zijn onze helden op de vlucht. Ze zitten vast op een afgelegen wereld. Waar zijn ze achtergelaten? En hoe komen ze er weg?

De rebellen wankelen en zijn op de vlucht. Verspreid. Bang. Zonder hoop. Darth Vader verstevigt zijn grip en samen met zijn gevaarlijkste dienaren jaagt hij de verspreidde groep meedogenloos achterna. Deze keer zullen ze hem niet ontsnappen. Maar voor Luke, Leia, Han en de rest van de Alliantie gaat de strijd tegen het kwaadaardige Galactische Keizerrijk door. De helden zullen zich tot zowel oude als nieuwe bondgenoten moeten wenden willen ze de kansen ooit keren en de op de rand van de ondergang verkerende Opstand redden.

Na het verraad van koningin Trios van Shu-Torun hebben gelukkig een heleboel rebellen de massale aanval van Darth Vader overleefd, hoewel hun pas opgerichte Unit zo goed als vernietigd is. Mon Mothma heeft de vrijheidsstrijders opdracht gegeven zich te verspreiden en te wachten op het juiste moment om te hergroeperen en de strijd tegen de vijand weer op te pakken. Maar Luke, Han en Leia zijn nu gezochte misdadigers, en niemand in het sterrenstelsel kan lang verborgen blijven voor het Keizerrijk …

Softcover: € 9.95


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.