Star Wars Mace Windu 2/2

Al meer dan duizend generaties zijn de Jedi de vredesbewaarders van de Galaxy. Maar nu, aan het begin van de Clone oorlogen, hebben ze een nieuwe rol: generaals in het leger van de Republiek. Mace Windu, één van de grootste strijders van de Jedi, leidt een kleine eenheid van Jedi in de strijd. Hij moet vrede sluiten met zijn nieuwe rol of zichzelf verliezen in het geweld rondom hen!

Het is een oorlogstijd! Het Separatistische plan om een enorm robotleger op Geonosis te bouwen wordt onderbroken wanneer de Republiek een leger van Clone Troopers activeert in geheime opdracht van een oude Jedi-meester, jaren geleden. Om dit nieuwe gigantische leger van de Republiek aan te voeren, zijn de Jedi-meesters ‘bevorderd’ tot legergeneraals. Jedi-meester Mace Windu vecht aan de frontlinie van de strijd op Geonose, om de Republiek aan een overwinning te helpen. Maar dat gaat niet zonder het verlies van vele Jedi-strijders.

Terwijl de Clone oorlogen voortwoeden, hebben Mace Windu en zijn medestrijders grote problemen met hun nieuwe rol als strijders voor de Republiek in plaats van
vredesbewaarders van de sterrenstelsels.

Softcover: € 8.95


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.