Streamliner 1 HC : Billy Joe

Een verlaten weg in de woestijn, een oud service station en stof dat opdoemt vanuit de verte…Wanneer Billy Joe de deuren opengooit bij de O’Neil’s, zal niets meer hetzelfde zijn als daarvoor. De leider van de Red Noses gooit een ieders leven overhoop. De meest spectaculaire race ooit wil hij organiseren. Een race, tot aan de dood… Op de oproep van meest gerenomeerde bende van het land, komen tientallen schurken met een stuur en andere snelheidsduivels af. De kale woestijn, gedeeltelijk van de O’Neils, is ‘de’ plek voor deze clandestiene race. De winnaar zal tot ‘baas van de meute’ worden benoemd, voor een jaar. Billy Joe, zet zijn titel als meuteleider op het spel. De spectaculaire race en alle aandacht van het publiek heeft ook een ander effect, de verlaten locatie, tot dan vergeten door iedereen, zal snel het middelpunt zijn van de autoriteiten en de media….

Eerste deel in een miniserie van 4, getekend en geschreven door ‘Fane (Joe Bar Team).

Normale Editie verschijnt in een oplage van 1.000 exemplaren. Van dit album verschijnt eveneens een Speciale Editie in een oplage van 125 exemplaren. Deze is voorzien van een alternatieve cover, bedrukt schutblad, linnen rug, luxe papier en genummerde ex-libris. De Verzamelaars Editie verschijnt in een oplage van 35 exemplaren. Deze is voorzien van extra pagina’s met informatie, alternatieve cover, bedrukt schutblad, linnen rug, luxe papier, een door de auteur gesigneerde en genummerde ex-libris. Aanvullend t.o.v. de Speciale Editie, twee extra ex-libris.

Hardcover: € 19.95 - luxe €49.95 - verzamelaarseditie €89.95


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.