Tanguy en Laverdure – De complete 10 : Verboden Zone

Tiende, afsluitende deel van de Tanguy en Laverdure-bundeling, met daarin de laatste door Jean-Michel Charlier geschreven delen van de reeks.

indien je fan bent van deze reeks dan moet je zeker deze albums eens lezen Tanguy en Laverdure Classic

of heb je liever de luxe versie ? Tanguy en Laverdure de Complete Reeks Luxe

Dit deel heeft lang op zich laten wachten omdat de tekenaar van het laatste deel, Alexandre Coutelis, van de toenmalige uitgever Novedi nooit betaald heeft gekregen voor zijn werk en daarom niet veel zin had om toestemming te geven voor opname in deze integrale editie. Dankzij een aanvaardbare financiële regeling met de tegenwoordige Franse rechtenhouder (uitgeverij Dargaud), maar vooral ook als hommage aan Albert Uderzo, samen met Charlier de bedenker (en eerste tekenaar) van de reeks, die ongeveer een jaar voor zijn overlijden nog tegen Coutelis had gezegd dat hij zijn verhaal zeer waardeerde, is de tekenaar er nu toch mee akkoord gegaan zijn verhaal te laten herdrukken in De Complete Tanguy en Laverdure. Het dossier in dit boek bevat onder andere artikelen over de merchandising rond Tanguy en Laverdure, een uitgebreid interview met Coutelis, een artikel over de latere voorpublicaties van de strip en een dossier met alle Tanguy en Laverdure-voorkanten die destijds op het weekblad Pep afgebeeld werden.
Bevat De spion uit de wolken en Verboden Zone

Hardcover: € 29.95 - Luxe € 59.95


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.