Timo 6 : Hinnik!

In april 2019 verschijnt het nieuwe album van Timo bij stripuitgeverij Syndikaat. De stripserie Timo staat al meer dan 13 jaar in Kidsweek, de weekkrant voor kinderen. En de afgelopen jaren prijkt Timo zelfs als blikvanger op de achterkant. De strip is dan ook erg populair bij de jonge lezers van deze krant en vaak ook bij hun ouders. De titel van het nieuwe deel is “Hinnik!” en wordt wederom gemaakt door Alex Turk. In dit boek het alleereerste lange verhaal van Timo. Nu ook leuk voor paarden!

Het eerste deel van deze serie, “Gefeliciflapstaart”, is bekroond met een Stripschappenning voor het beste jeugdalbum van 2008. Citaat uit het rapport: “Het is fijn om vast te stellen dat er ook kinderstrips zijn die hun bestaansrecht niet ontlenen aan een tekenfilmserie of een video-game. In een eigentijdse variant op een ouderwets gezellige tekenstijl zet Alex Turk het konijntje Timo en z’n vriendjes scherp en grappig neer.”

Softcover: € 8.95


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.