Twee jaar vakantie 1

Veertien kinderen, uit een Nieuw-Zeelandse college , zitten vast op een drijvende boot voor de Stille Oceaan. Wanneer hun schip op een duidelijk verlaten eiland is vernield, moeten ze leren zich te organiseren om op zichzelf te wonen en hulp te zoeken. Maar rivaliteit verschijnt al snel in de kleine gemeenschap. Aan de andere kant ontdekken de veertien avonturiers door het verkennen van de plaatsen dat het eiland veel geheimen verbergt … Ontdek een klassieker van avonturenliteratuur in strips! De auteurs brachten de versie van Jules Verne uit in een modern kleedje in de lijn van “Alleen”of “Esteban”. Een trilogie.
Een mooie werk vrij geïnspireerd op een werk van Jules Verne door Hamo ( Special Branch, Wilde Vlucht, Lord Jeffrey) en scenarist Chanoinat ( Thomas Silane,…) & Brremaud ( Simon Hardy, Death Valley, Sprietje). De tekeningen van Hamo zijn soepel, rond en half – realistisch met een duidelijke klare lijn invloed. De fijne en gevoelige pastelkleuren maken het verhaal bijzonder warm om te lezen. Een bijzonder ontspannend aangename strip waarbij we ontdekken hoe ze zullen overleven op dit “onbewoond” eiland en hoe ze zullen geconfronteerd worden met angst, vriendschap, egoïsme, verraad, ontgoocheling,… . Een verhaal in 3 delen.

What do you want to do ?

New mail

Softcover: € 8.95


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.