U.C.C. Dolores 1 : Het spoor van de Nieuwe Pionniers

Wat is er beter dan een ruimteschip om eindelijk je eigen vleugels uit te slaan en alleen te vliegen? Dit is een geweldige dag voor zus Mony. Op 18-jarige leeftijd is het tijd voor het weesmeisje aan de deur van het New Pioneer Convent om het nest te verlaten en haar weg te vinden. Maar nauwelijks voortgestuwd in de buitenwereld, hier ontdekt het meisje de erfgename te zijn van de UCC Dolores, een kruiser van oorlog van het verbonden leger dat toebehoorde aan generaal Mc Monroe, van sinistere herinnering! Niet in staat om een ​​dergelijke machine te manoeuvreren, zoekt de openhartige Mony een piloot en “vindt” Kash, zwijgzame veteraan en enthousiast om levens te veranderen. Samen gaan ze richting de grens bij de besturing van Dolores, een schip met een mysterieus verleden!

Voor zijn vermelding in de catalogus Glénat verbleekt Didier Tarquin ons als een volledige auteur met deze nieuwe serie SF, waar hij de grenzen van zijn virtuoze tekening en zijn verhalende beheersing steeds verder verlegt. Een spannende odyssee met pakkende helden die de codes van het genre dynamiseren en die zowel Star Wars als Firefly, Cowboy Bebop en Lanfeust-sterren oproepen!

What do you want to do ?

New mail

Softcover: € 8.95

Hardcover: € 18.95


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.