Anya 1: De Blauwe Vogel

Na onder meer De Schaduw van het Verleden (1986), dat zich in de Krim in 1920 afspeelt, en Ungern Kahn (1989), dat in onder meer Mongolië in het jaar 1921 is gesitueerd, keert Crisse voor zijn nieuwe reeks Anya terug naar het oosten, of tenminste naar een “land van eeuwige winter en magische wouden”. Voor deze sprookjesachtige jeugdstrip werkt de stripmaker van Atalante, Kookaburra, Het Kristallen Zwaard, Nahomi en vele andere reeksen weer samen met zijn vaste inkleurder Fred Besson.

De Blauwe Vogel, deel 1 van Crisses nieuwe stripreeks Anya, verschijnt op liggend formaat en in hardcover. Het telt 32 pagina’s.

De inhoud: “De kleine Anya, haar grootvader Vassili en hun trouwe hond Kozak wonen rustig in het hart van een bos dat zowel magisch als mysterieus is. De rust lijkt verstoord te worden wanneer hun ritje naar de stad niet volgens verwachting verloopt: Vassili slaagt er niet in om zijn lading speelgoed te verkopen, en Anya haalt zich ellende op de hals als ze vogels die zitten opgesloten vrijlaat uit hun kooi…”

Hardcover: € 11.95


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.