Blacksad 7: De Maskers Vallen – Tweede deel

Slot van het tweeluik De Maskers Vallen. De covers van het tweeluik vormen één tekening als je ze naast elkaar legt. Hierna kan het weer wat jaren duren vooraleer Juanjo Guarnido een volgend album van Blacksad kan tekenen. Twee jaar geleden lieten we je al weten dat hij opnieuw in zee gaat met scenarist Alain Ayroles met wie hij het erg dikke one-shot Het Goud van de Zwendelaar maakte. Het verscheen in het Nederlands bij Uitgeverij L. Guarnido hernieuwt de samenwerking met Ayroles voor een compleet andere strip die zich opnieuw in het verleden afspeelt. Het enige dat Ayroles er in 2021 over kwijt kon in Casemate is het volgende: “Ik kan enkel zeggen dat we de ambitie hebben om het nog beter te doen dan Het Goud van de Zwendelaar, dat we de lat nog hoger willen leggen en willen verrassen. We rusten niet op onze lauweren!”

De inhoud van het slot van het Blacksad-tweeluik: “Terwijl Blacksad onderzoek doet naar Solomon, de bouwmeester van New York, ontdekt hij dat zijn imperium is gebouwd op een stapel lijken. En dat theaterdirecteur Iris Allen niet zijn eerste slachtoffer is. Weekly werd ondertussen in de val gelokt door Solomon en vervolgens beschuldigd van de moord op Allen. Blacksad begint aan een race tegen de klok om het bewijs te verzamelen dat zijn vriend zal vrijpleiten én Solomon ten val zal brengen. Intussen zoekt hij opnieuw contact met zijn grote liefde Alma, wiens rol in deze zaak doorslaggevend wordt…”

Softcover: € 11.99

Hardcover: € 18.99


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.