BRZKR 1

BRZRKR is het stripdebuut van Keanu Reeves, jawel, de acteur uit The Matrix, John Wick en andere successen, in samenwerking met New York Times-bestsellerauteur Matt Kindt en tekenaar Ron Garney. “BRZRKR is een bruut gewelddadig drieluik over het gevecht van een onsterfelijke krijger door de eeuwen heen.

“Een oorlog zonder einde. De man die enkel bekend staat als B. is half sterveling en half God, vervloekt en gedwongen tot geweld… zelfs wanneer hij zijn geestelijke gezondheid hiervoor moet opofferen. Na eeuwenlang over de wereld te hebben rondgezworven, heeft de Berzerker misschien eindelijk een doel gevonden – wanneer hij voor de Amerikaanse regering de strijd voert die voor iemand anders te gewelddadig en te gevaarlijk was. In ruil daarvoor krijgt B. het enige waar hij naar verlangt: de waarheid over zijn eindeloze, met bloed doordrenkte bestaan… en hoe hij daar een einde aan kan maken.”

Hardcover: € 29.95


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.