Chaplin

Stripbiografie van Charlie Chaplin, een van de grootste acteurs aller tijden. Deze strip verscheen in het Frans als een trilogie. Daedalus brengt het als een one-shot van 224 pagina’s in harde kaft op de markt. De auteurs zijn David François (de inkleurder van De Oorlog van de Lulu’s) en Laurent Seksik (De Laatste Dagen van Stefan Zweig).

“Hoe werd een jongen, geboren in een arm deel van Londen, zoon van twee mislukte kunstenaars: een alcoholistische vader en een gekke moeder, op vijfentwintigjarige leeftijd de grootste filmmaker van zijn tijd en legde hij Hollywood aan zijn voeten? Hij was de uitvinder van de moderne cinema, een visionaire schepper en een uitzonderlijk acteur, een levende legende, een woordvoerder van de minderbedeelden, de armen, de vagebonden, en een immens rijke producent. Een kunstenaar die betrokken was bij alle gevechten van zijn tijd, dictatoriaal tegenover zijn eigen volk, en wiens liefde voor vrouwen aardverschuiving teweegbracht in het puriteinse Amerika.”

Hardcover: € 39.95


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.