Chick Bill integraal 0

Dit is de laatste integrale van de reeks Chick Bill met daarin de allereerste verhalen toen de personages nog dieren waren. Omdat ze daardoor wat afwijken van de latere verhalen gaf Le Lombard ze uit in een nummerloze integrale, als een buitenbeentje in de reeks. Saga Uitgaven maakt daar het nummer 0 van. Als bonus zijn een veertigtal extra pagina’s opgenomen met aankondigingen uit het weekblad Kuifje, illustraties, publicitaire gags, allerlei andere gags en korte verhalen uit diverse publicaties die nooit eerder in een album van Chick Bill zijn verzameld.

“Dit album bevat de eerste drie verhalen van de reeks, Chick Bill tegen de Onzichtbare, De Kat Zit in de Zaken Doorbraak naar het Westen. Getekend als dieren voor het door Le Lombard uitgegeven weekblad Ons Volkske had Chick Bill oranje leeuwenmanen, Dog Bull een buldoggezicht, Kid Ordinn een varkenssnuit, Kleine Poedel een puppyhoofd en hadden de indianen veren als van vogels…”


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.