Clifton: De Integrale 6

Deze laatste integrale bundelt de reguliere delen 19 tot 21. Om deze integrale ook in het Nederlands mogelijk te maken, werden de laatste twee verhalen alsnog vertaald om ze als losse albums uit te geven Deel 20 kwam uit in 2022, deel 21 volgde begin 2023. Ze omsluiten een periode waarin Clifton in 2003 een comeback maakte door Michel Rodrigue en Bob De Groot. Ze voegden een nieuw personage toe: Jade, de nieuwe collega van de kolonel-detective.

Voor deel 21, dat oorspronkelijk in 2008 verscheen in het Frans, nam Rodrigue zowel de tekeningen als het scenario voor zijn rekening. De reeks doofde daarna uit. In 2016 maakte Clifton alweer een comeback, deze keer met Turk opnieuw als tekenaar op scenario van Zidrou. Van hun hand verschijnt op 6 december een derde avontuur, voor Turk is het zijn laatste bijdrage aan de stripreeks. Hij heeft te veel werk met zijn andere komische stripreeks: Leonardo, intussen eveneens op scenario van Zidrou.

Hardcover: € 36.50 - € 75.00 Luxe


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.