Conan de Avonturier 11: De God in de Sarcofaag

Een nieuwe verstripping naar de oorspronkelijke verhalen van Robert E. Howard. Emmanuel Civiello kennen we van onder meer van fantasyreeksen als De Kiem van de Waanzin, Drakendynastie en Korrigans. Doug Headline is als zoon van de Franse schrijver Jean-Patrick Manchette (wiens romans ook verstript raken) van alle markten thuis. Hij schreef voor tv, film, tijdschriften en intussen ook heel wat strips, zoals Femme Fatale, New-York Inferno en De Prinses van het Bloed.

“Gebruikmakend van de discretie van de nacht infiltreert Conan een weelderig paleis om een beker te stelen die hem snel rijk zal maken. Hoewel hij sluipt als een kat wordt hij toch opgemerkt door de bewaker Arus. Hij meent in Conan een medecrimineel te herkennen. Zonder het te weten heeft Conan zich zojuist aangeboden als de ideale schuldige voor de moord op Kallian Publico, de rijke en gehate eigenaar van de tempel die hij kwam beroven…”

Softcover: € 10.95


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.