Contrapaso 1: De Kinderen van de Anderen

Journalistieke thriller in twee delen met een historische achtergrond. De Spaanse Teresa Valero schreef ook het tweeluik Gentlemind dat door Uitgeverij HUM! wordt vertaald. Eerder schreef ze de komische jeugdreeks Tovenarij voor Juanjo Guarnido (Blacksad). Contrapaso is haar eerste strip sinds het in 2013 niet-vertaalde We Are Family. Contrapaso verscheen in het Frans bij Dupuis.

“Madrid, winter 1956. De fascistische dictatuur controleert de media en laat de mensen in de waan dat ze in een idyllische natie wonen. Twee journalisten, de gedesillusioneerde Sanz en de jonge en onversaagde Léon Lenoir, beiden gespecialiseerd in faits divers, slaan de handen in elkaar om de weerzinwekkende misdaden die het regime uit de media houdt aan het licht te brengen. Het duo is vast van plan om een onverklaarbare reeks moorden op te helderen, maar daarvoor moeten ze graven in een wreed verleden… Met haar elegante artwork en delicate kleuren vertelt Teresa Valero het verhaal van hun opwindende zoektocht en wordt de lezer meegevoerd naar een somber en gewelddadig tijdperk.”

Hardcover: € 32.95


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.