De Adelaars van Rome VI

Na heel wat andere projecten en nogal veel vet betaalde opdrachttekeningen voor fans werkte Enrico Marini de voorbije jaren gelukkig weer aan het vervolg van De Adelaars van Rome. Deel 5 dateert van 2016. Volgens oudere informatie is deel 6 de start van een drieluik. Deel 6 is een extra dik album van 88 pagina’s. Daarover wist hij te vertellen: “Ik had oorspronkelijk 82 pagina’s gepland, maar heb uiteindelijk besloten drie pagina’s met orgieën te schrappen om er een serieuzer album van te maken. En om al te antwoorden aan sommigen: nee, ze komen niet in een speciale editie, bende onverlaten!”

Daarnaast heeft hij ook al gewerkt aan een scenario voor een one-shot van De Schorpioen dat los zal staan van de huidige albums van nieuwe tekenaar Luigi Critone en Stephen Desberg. Dat one-shot wil hij zelf schrijven en tekenen.

Over De Adelaars van Rome deel 6: “De Adelaars van Rome zijn terug, met hun zoektocht naar macht, wreedheid en persoonlijke ambities. Keizer Augustus leeft niet meer. Nu is het de beurt aan Tiberius om over Rome te heersen. Aan zijn zijde wordt Seianus verondersteld hem te helpen zijn heerschappij over de Eeuwige Stad te vestigen. Maar de grootsheid van Rome is broos. Achter de schermen wordt een complot beraamd. De zeven samenzweerders noemen zichzelf de ‘Liberatores’ — de bevrijders. Seianus is één van hen en hij rekent op de mooie Morphea om zijn doel te bereiken. Arminius daarentegen droomt ervan om de trotse stad te onderwerpen aan het gezag van zijn Germaanse volk, de Cherusken. Marcus, zijn bloedbroeder en jeugdvriend, heeft gebroken met Arminius omdat hij hem verraad aan Rome verwijt. Hij heeft maar één obsessie: het vinden van zijn zoon…”

Softcover: € 11.99

Hardcover: € 17.99


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.