De Avonturiers van Transvaal 1: Het Goud van Kruger

“Volg de belevenissen van een groep avonturiers die op zoek zijn naar een mythische schat uit de Tweede Boerenoorlog. Grote open ruimtes, Zulu-magie, gepantserde treinaanvallen en woeste ritten op een onbekend continent staan op de agenda van deze atypische Zuid-Afrikaanse western!

Pit, een voormalige Amerikaanse cavalerie-officier, en Ortzi, een Baskische anarchist, komen begin twintigste eeuw aan in zuidelijk Afrika. Paul Kruger is op dat moment president in ballingschap van de republiek Transvaal. Hij vertrouwt hen een missie toe: ze moeten een schat van 250 ton goud vinden, die tijdens het offensief van de Britse troepen is verstopt. Reizend door de Afrikaanse savanne met zijn dieren en gevaren, kruist hun pad dat van Marleen, een woeste Boer-amazone en haar commando van boersoldaten diep in de bush. Maar ook die van historische figuren, zoals de jonge Winston Churchill, destijds oorlogscorrespondent, en gevaarlijke criminelen die hen op de hielen zitten…”

Softcover: € 10.95

Hardcover: € 20.95


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.