De Bondgenoten 1

Drie jaar na Indulfania publiceert Brecht Evens (Het Amusement, Ergens Waar Je Niet Wil Zijn, De LiefhebbersPanter) zijn nieuwste strip De Bondgenoten bij Oogachtend. Dat wordt meteen een tweeluik waarvan het vervolg in 2025 moet verschijnen. Deel 1 telt alvast een kleine 300 pagina’s en verschijnt begin februari 2024.

Onze man Koen Driessens mocht het al lezen en heeft de in Parijs wonende Brecht bij zijn laatste komst naar België, in Brussel, geïnterviewd. Ze moesten even een rustiger plekje opzoeken omdat Brecht voortdurend werd aangeklampt. Hij lijkt blijkbaar sterk op een Franse rapper. Hoe dan ook een interview én uiteraard een album om naar uit te kijken.

De inhoud: “Alles lijkt kalm aan de Bretonse kust, maar Arthur en zijn vader geloven dat ze op de frontlijn leven van de onverbiddelijke oorlog tussen Goed en Kwaad. Ze worden begluurd door vermomde vijanden en ontvangen boodschappen van mysterieuze medestanders. Ze bouwen hun huis om tot een versterkte bunker en vormen hun lichaam en geest in de vaardigheden van het ondergronds verzet. Wanneer zijn vader niet thuiskomt van een geheime vergadering, schiet de tienjarige Arthur in actie.”

Hardcover: € 39.00


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.