De Buitengewone Expeditie van Corentin Tregier 1: In Congo

“Het verhaal van Emmanuel Suarez was in Frankrijk al razend populair als podcast (meer dan 1 miljoen keer beluisterd). Hamo (Twee Jaar Vakantie, De Wilde Vlucht) zorgt voor een sfeer die perfect bij het verhaal past, van Corentins huis in Bretagne, over de coulissen van de macht in Brussel en Parijs, tot het Congolese oerwoud. De stripreeks startte dit jaar ook in het Frans.

Corentin Tregier wordt door de Franse minister van Marine ingeschakeld om in Congo op zoek te gaan naar professor Delescluze, een Franse wetenschapper die in een aap zou zijn veranderd. Corentins missie is dan ook staatsgeheim. Tegelijk krijgt de Belgische Camille de Villiers van de krant Le Télégraphe Wallon de opdracht om te infiltreren in de missie van Corentin Tregier en verslag uit te brengen voor de Belgische lezers zodat zij eens goed kunnen lachen met die domme Fransen. Wat volgt, is een buitengewone expeditie waarin Corentin — die niet gekozen is omdat hij bijzonder intelligent of dapper is — vooral zichzelf leert kennen. En Camille, natuurlijk. Oh, en orchideeën.”

Hardcover: € 29.95


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.