De Horde van de Tegenwind 1: De Kosmos Is Mijn Slaapplaats

Ooit was Éric Henninot de veelbelovende tekenaar van Carthago. Daarna tekende hij mee aan het eerste album van de conceptreeks WW 2.2, hij gaf Jones uit XIII op scenario van Yann een jeugdig uiterlijk in deel 3, Little Jones, van XIII Mystery en op scenario van Fabien Nury bewerkte hij met Zoon van de Zon de avonturenroman van Jack London. De Horde van de Tegenwind is zijn eerste eigen complete productie waarvoor hij de sf-roman van de Franse schrijver Alain Damasio uit 2007 bewerkte.

De strip telt 80 pagina’s in hardcover (29,95 euro). De collectors edition (59,95 euro) telt een extra katern van 16 pagina’s met schetsen, linnen rug, een andere coverillustratie en een ex libris (100 exemplaren, 59,95 euro).

“Na een genadeloze opvoeding in hun kindertijd verlieten ze Aberlaas, de stad der grenzen. Hun missie: van west naar oost lopen tot ze het uiterste bovenwindse punt bereiken, de mythische bron van de wind die dag en nacht over hun wereld raast, zonder rust of respijt. Zij zijn de 34ste Horde van de Tegenwind. Golgoth wijst hen de weg; achter hem staat Sov, de schriftgeleerde, op wiens schouders de toekomst van de hele Horde binnenkort zal rusten…”

Hardcover: € 29.95 - € 59.95 Collector Edition


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.