De Regelaar 5: Cordelia

In 2014 verscheen in het Frans het zesde en laatste deel van de steampunkreeks De Regelaar. Na deze vertaling van deel 5 hebben we dus nog één deel te goed voor de ontknoping van de reeks door Marc en Eric Moreno en scenarist Eric Corbeyran.

“Aristide Nyx, regelaar klasse A, heeft een nieuwe opdracht: Ambrosia reguleren, een huurmoordenares die een dodelijke giftige Grehm in haar haren verbergt. Maar de jonge vrouw wekt pijnlijke herinneringen in hem op: als kinderen zaten ze in hetzelfde instituut waar zij de enige was die hem en zijn tweelingbroer niet afwees. Ze heeft een metareguleringsproject ontdekt dat gebaseerd is op een geheime overeenkomst tussen Viktor Anthracks, de presidentskandidaat, en Hades, het machtige hoofd van het grootste reguleringsbedrijf. Nyx besluit zijn bevelen te negeren en haar te helpen met haar onderzoek. Er spelen in de coulissen echter nog veel meer zaken, waar Aristide nog geen idee van heeft…”

Softcover: € 11.95


Ter info: Hermelijn.be is geen webshop. Prijzen en voorraad kunnen varieren, en zal altijd nagevraagd moeten worden bij ons.